Nieuw

Unieke ervaringen faciliteren vanuit een fris, actieve en bovenal inclusieve mindset.

Een lifestyle

The Athletics Club is een lifestyle merkactivatie voor jonge, succesvolle, creatieve en gezondheidsbewuste mensen die een passie delen voor business, sport en design.

De club nodigt vooruitstrevende mensen uit verschillende sectoren uit om samen met de club deel te nemen aan exclusieve sportevenementen om nieuwe en alternatieve sporten te verkennen.

The Athletics Club creëert een inspirerend thema per evenement waardoor we niet alleen een unieke sport introduceren bij onze clubleden. Onder elk thema kunnen we ook inspirerende gastsprekers boeken, prachtige locaties vinden, gezonde voedselinnovaties introduceren en relevante mode en design ideeën laten zien.

Club House

Alle activiteiten vinden plaats in en om het ‘Club House’. Dit state of the art clubhuis voorziet in alle behoeften om zowel de sport te kunnen beoefenen, als om de andere activiteiten te kunnen faciliteren. Het Club House staat symbool voor alles waar de Athletics Club voor staat. Unieke ervaringen faciliteren vanuit een fris, actieve en bovenal inclusieve mindset.