Nieuw

Play the sport.

Grootste online sportclub van Europa

Club Hive is dé grootste online sportclub van Europa. Sporters van verschillende sporten kunnen lid worden van Club Hive en worden direct opgenomen in de online community. Deze online community biedt de voordelen van een echte club en is volledig ingericht op de toekomst.

Club Hive biedt een oplossing en het gemak voor veel verschillende zaken. Zo geeft het platform inzicht in alle mogelijke locaties waar de betreffende sport gespeeld kan worden. Daarnaast is het vinden van een extra sporter die ook nog eens hetzelfde niveau heeft nog nooit zo makkelijk geweest. Online/offline trainingen boeken? Club Hive faciliteert het allemaal!

Voordelen

De voordelen van een community zorgen ervoor dat Club Hive in de toekomst nog meer extra’s kan bieden. Zo zijn er plannen om buitenland trips te organiseren, wordt er een Club Hive kledinglijn opgezet en is er de ambitie om bestaande sportclubs te binden aan Club Hive.

Vooralsnog is Club Hive gericht op padel en golf, maar hier gaat het niet bij blijven. Sporten als basketbal, fietsen, hardlopen en alle urban sports passen erg goed bij het concept van Club Hive.